Finanszírozási ajánlatok Mercedes-Benz modellekre

Teljeskörű tanácsadással és ügyintézéssel segítünk kiválasztani Önnek a legmegfelelőbb finanszírozási konstrukciót!

Mercedes-Benz

Most az MBM Auto Kft. különleges finanszírozási ajánlatai révén még könnyebben elérhetővé válik a Mercedes-Benz vezetési élmény. Fedezze fel a kedvező kamatozású finanszírozási vagy bérleti lehetőségeket, és találja meg álmai autóját!
Amennyiben bizonytalan, hogy Önnek cégvezetőként vagy magánszemélyként milyen konstrukció lenne a legkedvezőbb, szakértő értékesítési tanácsadóink segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb hitel-, lízing-, avagy tartós bérleti, operatív lízing konstrukciót!
Teljeskörű ügyintézéssel és minden, a piacon jelenleg elérhető finanszírozási, valamint tartós bérleti ajánlattal várjuk!

Finanszírozási lehetőségek

  1. Alacsony kamatok: Kínálatunkban szereplő Mercedes-Benz modellek akár 7,99%-os fix kamattal elérhetők (THM: 8,29-8,48%), így Ön kedvező feltételekkel juthat hozzá Mercedeséhez!
  2. Rugalmas konstrukciók: Az MBM Auto Kft. rugalmas finanszírozási vagy bérleti konstrukciókat kínál, amelyek igazodnak az Ön pénzügyi lehetőségeihez és igényeihez!
  3. Gyors visszahívás: Kérjen visszahívást, és értékesítőnk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy bemutassa a legjobb finanszírozási ajánlatokat és segítse a döntésben.
    Teljeskörű tanácsadással és ügyintézéssel segítjük végig a folyamaton, hogy Önnek csak az autójába kelljen ülnie, és élveznie a Mercedes-Benz luxuskényelmét!

Miért érdemes finanszírozási vagy tartós bérleti ajánlatainkat választani?

Az alacsony kamatok és a rugalmas feltételek mellett a finanszírozási, valamint tartós bérleti ajánlataink további előnye, hogy kiszámíthatóak a havi díjak, bizonyos konstrukciók ÁFA visszaigénylési lehetőséget adnak, valamint mentességet a cégautó adó alól.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és válassza az MBM Auto Kft. finanszírozási ajánlatait, hogy kedvező feltételekkel juthasson hozzá álmai autójához!
Kérjen visszahívást még ma, és tegye meg az első lépést a luxus felé!